Het team is weer compleet

Per 1 september werkt Mw Inna de Jong, arts in ons centrum en is het team van het CVS/ME weer compleet.

Inna de Jong heeft een brede ervaring in de gynaecologie, interne geneeskunde en cardiologie en belangstelling voor onze wetenschappelijke benadering van CVS/ME. Zij gaat, samen met Ineke Vermeulen de patiënten onderzoeken en behandelen.

Wij kunnen weer verder met de behandeling met middelen als L-carnitine en andere medicijnen waarvan de werking in onderzoek is aangetoond. Ook kan het laboratoriumonderzoek weer uitgebreid worden als dat nodig is.

Zij wordt in haar werk gesteund door de kennis die in de loop van 20 jaar in het CVS/ME Centrum Amsterdam is opgebouwd.

Het Centrum gaat zich nu richten op gespecialiseerd onderzoek van mensen met moeheid met fysieke en cognitieve beperkingen, los van de bekende criteria. Uit het onderzoek volgen diagnoses en voor een ieder zoeken we naar een passend antwoord. Bij de diagnose CVS/ME behandelen we met de enveloppe methode en medicijnen waar nodig.

We gaan ook verder met de vertaling van ons onderzoek naar arbeidsbelastbaarheid bij CVS/ME. Wij merken dat onze metingen steeds meer worden geaccepteerd omdat ze gebaseerd zijn op gevalideerde testen.

Met de komst van Inna de Jong kan ik mij weer meer bezighouden met wetenschappelijk onderzoek en daarmee de kwaliteit van de patiëntenzorg verder optimaliseren.

Na rekenwerk en een goed gesprek met onze sponsors is het tarief vastgesteld op € 275,- voor het volledige onderzoek. In de komende maanden moet blijken of we het daarmee redden. Wat we daarvoor doen zie je op de website www.cvscentrum.nl .

Ruud Vermeulen

 

 

Advertenties

Eén reactie to “Het team is weer compleet”

  1. Guido den Broeder Says:

    Namens de ME Vereniging Nederland wens ik jullie veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: